Digitsole

Alla har nog upplevt den där känslan när man fryser så löjligt mycket om tårna och när man äntligen kommer in i värmen börjar det värsta. Det sticker så det svider i fötterna när värmen sakta börjar kommer tillbaka. Vintern är så fantastisk härlig och kan dessutom vara förödande vacker. Detta kan förstöras på kort stund med att man fryser och oftast så börjar man frysa om fötterna först. Nu finns räddningen. Priset är ganska saftigt men det kan rädda skidsemestern också. Värmesulan Digitsole har ett pris på 1995 kronor. Sulan går att ansluta till en smartphone via app där man också kan justera värmen från 20 till 45 grader samt att den registrerar din aktivitet. Sulan känner också av temperaturen inuti skorna om man går inomhus istället så regleras temperaturen direkt. Detta gör också att mindre batteri går åt. Så den passar alla frusna fötter, på arbetet, på jakten, ridturen, snöäventyret eller om så enkelt är väldigt frusen och har behov av extra värme för fötterna i kyla.

Digitsole