Trådlös musik i hela hemmet

Trådlösa högtalare blev otroligt populära när det slog igenom och trenden gick länge till att högtalarna skulle vara så små som möjligt i storlek. Den trenden börjar lägga sig och nu vill man mera att högtalaren är en som en snygg möbel i hemmet. Bang & Olufsen är mycket välkända för sina läckra ljudanläggningar och inte bara för det perfekta ljudet utan också för sin stilrena och tidlösa design. Märket B&O Play grundades 2012 och är ett systerbolag till Bang & Olofsen så design är något som är starkt förankrat. Nu finns det en tredje medlem i deras utbud av trådlösa högtalare som heter B&O PLAY M5. Den är designad av den prisbelönta designern Cecilie Manz som har valt att ge den ett hölje av fint ulltyg och om man vill byta färger efter inredningen går höljet av ulltyg att byta. Till en början finns den i färgerna natural och svart. Senare kommer det flera färgkombinationer. Ljudspridningen är 360 grader. Högtalaren går också att ansluta till andra högtalare som gör att man kan få musik i hela hemmet. Den har en inbyggd tillgång till musiktjänsterna Spotify och Deezer. En riktigt lyxig och snygg trådlös högtalare som ett pris på 5 999 kronor.  

Beoplay M5

Beoplay M5