Kvinnlig talang klar för STCC 2017

Mikaela Åhlin-Kottulinsky är klar för STCC 2017. Hon kommer att köra en Audi RS3 LMS för PWR Racing – Junior Team. Mikaela har tävlat några år i Tyskland, Volkswagen Scirocco R Cup, Audi Sport TT Cup samt ADAC GT Masters och återvänder nu till Svensk racing men inte enbart. Utan hon kommer att kombinera detta med internationellt tävlande så hon kommer att köra fem av sju deltävlingar. Senast hon tävlade på hemmaplan var 2014 i RallyX Nordic och 2012 deltog hon också i Porsche Carrera Cup Scandinavia samt så har hon gjort flera starter i Renault Clio Cup. Cars and Watches for Ladies ser mycket fram emot att få följa Mikaela i hennes kommande säsong i STCC. Hennes egna tankar om satsningen är,

– Att ta steget in i STCC känns som ett stort kliv framåt i karriären och en fantastisk möjlighet att utvecklas som förare, säger den 24-åriga värmländskan.

Mikaela Åhlin-Kottulinsky
Text: Mia Litström Foto: STCC