Enkelt, snyggt och så otroligt skönt. Sandaler är nästan ett måste på sommaren och gärna i någon stark färg som lyser upp till de brunbrända sommarfötterna. Havaianas är ett brasiliansk skovarumärke som faktiskt lanserade sin allra första flip-flop sandal redan 1962. Inspirationen för deras sko hade de fått av den japanska klassiska sandalen ”Zorien” som har en risstråsula samt tygremmar. Men dessa är i gummi men för att hylla arvet från inspirationssandalen har innersulan ett mönster av små riskorn. Sommarens kollektion har starka och läckra färger och det finns också modeller med blommig, randigt och rutigt. För den som tycker om lite mera sober look kommer det också att finnas i brunt, beige och grått. Totalt är det 16 färger i storlekarna 33.46 och sälj i utvalda butiker samt webbutiken. Priset för Havaianas Top är 249 kronor.