Snygg och stilren uppkopplad klocka i traditionell stil

Njut av dina egna bilder på klockan. Foto: TAG Heuer

Uppkopplade klockor är mycket populärt och nu lanserar Tag Heuer ytterligare en smartklocka som heter Connected Modular 45. En mycket snygg och elegant klocka som man inte direkt ser att det är en smartklocka utan den ser precis ut som en vanlig klocka. Utseendet på urtavlan finns i många olika varianter och man kan dessutom skapa en egen design också för att kunna variera hur mycket man vill.

Navigera dig fram via karta på klockan. Foto: TAG Heuer

Byta armband går också som man kan göra på många andra typer av uppkopplade klockor. Men det unika med den här är att dina armband kan du också sätta på en annan klocka från Tag Heuer med mekaniskt urverk. Så armband samt fästena mellan klocka och armband går att variera i mängder av olika färger samt fästena finns också med diamanter. Tag Heuer har arbetat med Intel och Google när de har tagit fram den nya klockan och har en hög nivå av smart teknologi. Företaget som nu kikar lite över dem traditionella ramarna har också valt att från kl.12 idag när presskonferensen startade går att köpa klockan på ebay och priset startar på 1 600 euro. Mera info finns på www.tagheuer.com Text: Mia Litström Foto: TAG Heuer