Lexington Company och Face Stockholm

Två svenska företag som har uppnått stor internationell framgång är makeupföretaget FACE Stockholm och Lexington Company som säljer inredning och kläder. Grundarna till företagen heter Gun Novak, FACE Stockholm samt Kristina Lindhe, Lexington Company som nu har skapat ett härligt samarbete tillsammans som kommer att börja säljas i mitten av april.

”Vi delar samma kärlek för färg och kvalitet. Att mixa och matcha färger är så inspirerande. Olika färgkombinationer ger olika uttryck och ger en möjlighet att förändra, så allt känns nytt – oavsett om det gäller frottéhanddukar till badrummet eller läppstift till ansiktet,”  säger Kristina Lindhe, Lexington Company.

Resultatet är en kollektion med smink som innehåller lipgloss, smart wheel och nagellack i vårliga läckra färger. Dessutom ansiktsrengöring och mascara samt handduk i olika färger. Perfekt för den som vill uppdatera sin sminkväska inför våren med vackra nya färger. Text: Mia Litström Foto: FACE Stockholm & Lexington Company.