Lyxigt vackert från Cartier

 

Cartier Juste un Clou Torque halsband i vitt guld med diamanter. Foto: Cartier

Klassiskt vacker smyckeserie som också har en läcker attityd. En härligt modern tappning av Juste un Clou som skapades redan på 70-talet av Aldo Cipullo i New York för Cartier som blev mycket populär världen över. Nu i april lanserar Cartier ett halsband i samma look som armbandet. Det är stort och oerhört elegant som garanterat drar till sig uppmärksamhet och beundran. Dessutom lanseras också ett armband i stor modell med diamanter på både huvuddelen och på slutändan av armbandet. Halsband och armband finns i flera varianter i som guld, roséguld och vitt guld. För den som önskar den lyxigaste och glittrande looken finns det också bestrött med diamanter som är oerhört effektfullt. Text: Mia Litström Foto: Cartier