Nu med driv på alla fyra hjulen

Att köra utan tak är en fantastisk härlig känsla! Tänk att snart är den underbara perioden här med sol och värme. En ny cabriolet som är både vacker och elegant i sitt utseende är nya E-klass cabriolet som har plats för fyra personer. Taket är i tyg och som känns mycket positivt då tygtak ger en mera klassisk elegans i utseendet. Suffletten öppnas och stängs automatiskt via knapp på en tid av 20 sekunder och detta går att göra upp till 50 km/h. Taket finns i färgerna mörkbrun, mörkblå, svart och mörkt röd. Dessutom har suffletten också flera lager med ljudisolering som gör att bilen går att använda året om. Bagageutrymmet är på 385 liter och när suffletten är nere har den utrymme på 310 liter. Bilen är större än föregångaren så benutrymmet i bak har utökats och för första gången går det att få cabrioleten med fyrhjulsdrift 4Matic. Motormässigt kommer det finnas möjlighet att välja mellan både bensin och diesel. Leverans av bilar sker i andra halvan av 2017. Text: Mia Litström Foto: Mercedes-Benz