Sportig coupé

Snart startar den välkända och eftertraktade bilsalongen och i år är det Paris tur att styra det stora rodret. Nästa år är det Frankfurt. Många härliga premiärer planeras nu för fullt med ivriga journalister och fotografer som väntar ihärdigt på startskottet. En av nyheterna som kommer presenteras 2 oktober är Lexus uppdaterade modell RC. En mycket viktigt och läcker modell hos Lexus som faktiskt premiärvisades redan 2014. En sportcoupé som har ett designspråk som vässar till det lite extra. Modellerna är i grund och botten mycket eleganta och sofistikerade där denna tightar till det med ett designspråk som förmedlar härlig sportighet i ett mera kompaktformat. Lyxig sportcoupé som ska blir riktigt intressant att få uppleva framöver då det utlovas ännu mera skarpare köregenskaper. Presskonferensen kommer i ske i form av olika aktiviteter mellan kl.11-16 under salongens första pressdag och mycket information släpps via sociala medier genom en hashtaggen #SharpYetSmooth.   lexus Lexus RC Lexus RC