Panerai förhandsvisar en av nyheterna till SIHH

Dagarna börjar redan räknas ned inför den exklusiva klockmässan SIHH i Genéve, Salon International de la Haute Horlogerie. Startdatumet är 14 januari och jag kommer vara på plats redan den 13 januari för att börja bevaka alla härliga nyheter som kommer presenteras. Dessutom smyger klockhusen igång lite i förväg med att släppa några nyheter av vad de kommer visa under mässdagarna. Jag kommer löpande visa er vilka modeller de förhandsvisar här på Cars and Watches for Ladies. Först ut är Panerai som har släppt bilder på deras nya Submersible Chrono Guillaume Néry Edition (PAM00982). Ett mycket läckert dykarur med kronograf och vridbar boettring. Klockan har tagits fram tillsammans med deras ambassadör för märket, världsmästaren Guillaume Néry i fridykning. Han är dessutom mycket välkänd för sina vackra undervattensbilder. Klockan är vattentät till 300 m (30 bar). Boetten är i titan och armbandet är i gummi så den är både lätt och smidig att bära under vatten. Baksidan av klockan är också graverad med världsmästarens namn där det också står hans rekord, 126 meter. Pris cirka 200 000 kronor. Text: Mia Litström Foto: Panerai
Panerai Submersible Chrono – Guillaume Néry edition PAM00982 Mia Litström

Panerai Submersible Chrono – Guillaume Néry edition PAM00982

Panerai Submersible Chrono – Guillaume Néry edition PAM00982 Mia Litström

Snygg gravering på baksidan av Panerai Submersible Chrono – Guillaume Néry edition PAM00982

Panerai Submersible Chrono – Guillaume Néry edition PAM00982 Mia Litström

Panerai Submersible Chrono – Guillaume Néry edition PAM00982

Panerai Submersible Chrono – Guillaume Néry edition PAM00982 Mia Litström

Panerai Submersible Chrono – Guillaume Néry edition PAM00982