mia litströmSalon International de la Haute Horlogerie är en av världens mest exklusiva klockmässor.

I Genève varje år, i samma lokaler som bilsalongen Palexpo arrangeras denna mässa. Press, återförsäljare och samlare från hela världen kommer för att bevaka nyheterna för 2019.   Förra årets siffror för mässan blev totalt 20 000 besökare därav 1 500 journalister och sedan två år tillbaka är en dag öppen för allmänheten och 2018 kom det 2 500 besökare. I år öppnar de också upp för allmänheten på torsdagen 17 januari kl.15-22. För att besöka mässan behöver man registrera sig via hemsidan samt köpa biljett. Vid registrering behövs också en ID-bild och åldersgränsen är 16 år. Priset är 70 CHF som är cirka 650 kronor. Mia Litström Jag är på mässan måndag till torsdag och kommer varje dag berätta här om nyheterna. Redan på söndag reser jag ned till Genéve för att vara på plats där mässan kommer smygstartas med en trevlig välkomstcocktail. Ni är hjärtligt välkomna att följa mig på Instagram också som ni hittar här För er som är intresserade av både SIHH och Baselworld är det nytt upplägg år 2020. De har precis gått ut med att mässorna ligger efter varandra, SIHH 26-29 april och Baselworld 30 april-5 maj och detta kommer att gälla fram till 2024. Men som sagt, hjärtligt välkomna att följa mig genom årets härliga nyheter inom klockvärlden på SIHH och är det något ni undrar så når ni mig alltid på Instagram eller på mailen mia@carsandwatchesforladies.se  Nedan ser ni lite bilder från tidigare år. mia litström mia litström mia litström mia litström mia litström