Modell XE har uppdaterats både utvändigt och invändigt. Börjar med insidan så har den nu identisk ratt med den som sitter i deras elbil I-Pace. De har också satsat mycket på ökad komfort där de nu har ersatt en del av den hårda plasten till mjuka material. För mobilen har de nu lagt till så man kan ladda sin smartphone trådlöst.

För sikten bakåt introducerar Jaguar en Clear Sight-backspegel. Det är en kamera som är inbyggd i hajfensantennen som vidare levererar en bild till backspegel. Detta gör att om bakrutan skulle vara helt täckt med smuts så går det via den här att få sikt bakåt.

Självklart har den aluminiumkaross som är lite av märkets signum sedan sedan. Mer än 75% av karossen är i aluminium. Modellen kommer att finnas med tre motoralternativ, två bensinmotorer och en dieselmotor. Som standard är det automatväxellåda och den går att få bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven.

Priserna är ej ännu klara, lansering sker efter sommaren.

jaguar_xe_mia_litström
jaguar_mia_litström