Tänk er en läcker Aston Martin som personligen blir inspekterad av Aston Martin Lagonda President and Group CEO, Andy Palmer innan bilen lämnar produktionshallen för att sedan levereras till dig. Det kan bli sant om man har turen att få köpa en av jubileumsmodellen som precis har presenterats. Det är klockmärket TAG Heuer och Aston Martin som har bestämt sig för att fira sitt samarbete med 50 st Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition.

Dessa sportbilar kommer finnas i lacken Monaco Black kombinerat med röda detaljer som ger den rätt supersportkänslan. Självklart kommer det till varje bil ingå en klocka från TAG Heuer som har fått namnet DBS Edition Carrera Heuer 02. Klockan har ett automatiskt verk, kaliber HEUER 02 och för att knyta samman deras samarbete så har urtavlan ett hexagonalt mönster precis som bilens grill. En detalj som verkligen utmärker denna klocka. Armbandet är i svart kalvskinn med röda sömmar för att matcha inredningen i bilen. Dessutom har sportstolarna i bilen fått TAG Heuers logga. 

Totalt kommer det att produceras 50 st exemplar och priset ligger runt 3 miljoner kronor.

TAG Heuer Aston Martin Mia Litström