Robustare stil på Octavia

Skoda imponerade stort med deras helt nya Octavia och för den som gillar den mera robusta looken kommer snart också en Octavia som Scout-version. Det är deras benämning på modell som bland annat har högre markfrigång, hasplåtar, svarta plastdetaljer vid hjulhusen och den har också möjlighet till fyrhjulsdrift.

skoda octavia scout cars and watches for ladies mia litström

Modellen är inte lanserad riktigt än utan världspremiären av Octavia Scout sker i juli men kan vara värd att vänta på, speciellt om man gillar bilar som är mer skapta för att kunna ta för sig på utmanande vägar. Speciellt om man behöver en pålitlig bil att dra släp med. Med dieselmotorn på 2.0 liter har en maximal dragvikt på 2 000 kg som är en bra en vikt som klarar husvagn, hästsläp eller båttrailer beroende på vad man har för behörighet på körkortet.

skoda octavia scout cars and watches for ladies mia litström

Jag personligen tycker nästan alltid att bilar i kombiutförande blir mycket läckrare i denna version och det benämns olika hos bilmärkena som denna Scout hos Skoda, Cross Country hos Volvo, Alltrack hos Volkswagen, Audi Allroad bland annat. De har högre markfrigång, plastdetaljer som ger en rejält och robust utseende samt fyrhjulsdrift.

skoda octavia scout cars and watches for ladies mia litström
skoda octavia scout cars and watches for ladies mia litström