Till Sverige i oktober

Att kunna ladda sin elbil smidigt är av ytterst stor vikt för att man ska kunna njuta samt känna att det är enkelt att äga en elbil. Jaguars elbil blev fort populär när den lanserades, modellen har vunnit flertal priser och den har en iögonfallande design som en Jaguar ska ha. I-PACE kommer senare i höst i uppdaterad version där bland annat en av nyheterna är snabbare laddning.

Jaguar I-PACE Cars and Watches for Ladies Mia Litström

Som standard kommer den vara utrustad för laddning av 11 kW som innebär att för dem som har tillgång till trefasnät via laddbox kan få full laddning på 8-9 tim. Vid dem publika laddstationerna som erbjuder snabbladdning på 50 kW ges en laddning som ger en räckvidd på 63 km på endast 15 min och är laddstationen utrustad för 100 kW kan man få en räckvidd på 127 km på samma tid.

Jaguar I-PACE Cars and Watches for Ladies Mia Litström