Magiskt vackert för kvinnliga handleder

Breguet har inspirerats av medelhavets vackra skönhet när de tog fram deras nya Haute Joaillerie 9509 Poseidonia som tillhör kollektionen Marine. Det finns fyra versioner i olika vackra färger där dem verkligen visar sin ädla konst i High Jewellery.

En av modellerna är diamantversionen (~9.99cts) som har urtavla i Tahitian pärlemo, den andra är med rubiner och färgade safirer samt diamanter (~9.97cts) och urtavla i pärlemo. Den tredje har blå safirer, ametister, färgade safirer, tsavoriter och diamanter (~9.97cts) och urtavla i pärlemo. Den sista är en version med kombination av smaragder, tsavorieter, färgade safirer och diamanter (~9.68cts) också med urtavla i pärlemo.

Den vackra dekorationen samt hantverket visas vidare på armbandets spänne som också har avancerad stensättning i samma färgtema som klockan. Det mekaniska hjärtat av klockan går att beskåda på baksidan som har safirglas och innanför den har de placerat ett extra tunt automatverk som heter 591C caliber.

På baksidan av klockan ser man också tydligt den vackra rotorn som är i vitt guld. Längst ut i kanten på rotorn är den också dekorerad med diamanter och resten av ytan i Tahitian pärlemo. Helheten av detta är slående läckert och exklusivt.

Breguet Marine Haute Joaillerie 9509 Poseidonia Cars and Watches for Ladies Mia Litström

Diamantversionen av BREGUET MARINE HAUTE JOAILLERIE 9509 POSEIDONIA Ref. 9509BB/TD/984 DD0D

Rubinversionen av BREGUET MARINE HAUTE JOAILLERIE 9509 POSEIDONIA Ref. 9509BB/5R/984 RD0R

Safirversionen av BREGUET MARINE HAUTE JOAILLERIE 9509 POSEIDONIA Ref. 9509BB/5S/984 SD0S

Smaragdverskonen av BREGUET MARINE HAUTE JOAILLERIE 9509 POSEIDONIA Ref. 9509BB/5E/984 ED0E

Namnet Posidonia är namnet på ett sjögräs som som bara växer i medelhavet. Detta sjögräs är det Breguet har avbildat med sin stensättning på urtavlan. Hela namnet på sjögräset är Pasidonia Oceandica även kallat Neptune gräs och är väldigt viktigt för livet i havet. De kallas också havets lungor och detta sjögräs är ytterst nödvändiga för att koldioxid ska kunna omvandlas till syre.

Breguet Marine Haute Joaillerie Poseidonia 9509BB5R984RD0R Cars and Watches for Ladies Mia Litström
Breguet Marine Haute Joaillerie Poseidonia 9509BB5E984ED0E Cars and Watches for Ladies Mia Litström
Breguet Marine Haute Joaillerie Poseidonia 9509BB5S984SD0S Cars and Watches for Ladies Mia Litström
Breguet Marine Haute Joaillerie Poseidonia 9509BBTD984DD0D Cars and Watches for Ladies Mia Litström

Text: Mia Litström Foto: Breguet