Audi visar upp förförisk, kaxig och ytterst läcker design med helt nya Q4 Sportback e-tron.

Lika på insidan men helt olika på utsidan. Föredrar man mera utrymme eller klappar hjärtat för vassare design. Audis nya Q4 e-tron kommer att finnas i två versioner. Först i den klassiska SUV-stilen och sen i den mera sportiga med coupé-look som heter Sportback som Audi precis har släppt bilder på.

Modellens produktion kommer starta nästa år och bilarna är utrustade med två elmotorer som ger fyrhjulsdrift och 0-100 km/h bär iväg på 6,3 sekunder. Batteriet är på 82 kWh ger en räckvidd på 450 km enligt WLTP och skulle man välja endast bakhjulsdrift ökar räckvidden till 500 km.

Mycket spännande modell och ett segment med eldrift som det händer väldigt mycket med och Audis plan är att år 2025 ha över 20 st helt eldrivna modeller.

Cars and Watches for Ladies Audi Q4 Sportback e-tron Mia Litström

Text: Mia Litström Foto: Audi