Puderrosa för både kvinnliga och manliga handleder

Hublot fortsätter skapa nya vackra klockmodeller som sticker ut på ett härligt annorlunda men också ytterst modernt sätt. Nu presenterar det ett nytt samarbete det gjort tillsammans med Garage Italia där de har tagit fram en ny härlig version av Big Bang.

Storleken är 42 mm och boetten är i anodiserat aluminium med satin-finish och den vackra romantiska blekrosa färgen kommer just fram via anodisering av aluminiumet. Behandlingstekniken av ytan är både för dekoration men också för att skapa en yta som skyddar mot repor.

Trots sin rejäla storlek så klär den kvinnliga handleder oerhört bra. Perfekt för den som önskar det extra och tycker om att sticka ut samt gärna bär sin klocka självsäkert och som också fullständigt älskar att se det mekaniska hjärtat via skeleterad urtavla. Kombinationen av stor storlek och att den är en skeleterad kronograf i just färgen rosa gör helheten fantastiskt läcker och speciell.

Klockan har ett automatiskt kronografverk HUB1280 UNICO med en kraftreserv på 72 tim. Det ingår två armband, en i rosa Velcro med speciell millennial sömnad och ett gummiarmband. Sportiga men ändå väldigt eleganta armband som man också kan byta själv utan problem genom att trycka på knappen som sitter mellan två skruvar på över- och undersidan av boetten.

Klockan är limiterad och finns endast i 200 exemplar och priset är 20 700 euro.

Text: Mia Litström Foto: Hublot

#hublot #HublotBigBangMillennialPink #GarageItalia