Med designdetalj från sitt arv

Toyota RAV4 är en oerhört populär modell i Sverige och den senaste som också lanserades som laddhybrid blev över förväntan slående succé. Längre räckvidd på el än många andra laddhybridskonkurrenter och dessutom levererar den härlig prestanda!

Just den här handlar inte om RAV4:ans drivlina utan till nästa årsmodells lansering 2022 av modellen kommer en ytterligare version där tyngden mer ligger på designdetaljer. Namnet är RAV4 Adventure, den har en mer robust känsla och för att hylla sin klassiska modell Toyota FJ40 Land Cruiser finns denna version tvåfärgad som den var och har nu detaljer i grått och huvudfärgen är Urban Khaki som klär modellen riktigt bra!

Den största förändringen syns direkt på den nya fronten, mer attityd, nya strålkastare, grillen är förändrad där emblemet är flyttat och sitter i mitten av grillen. Läckra 19” fälgar i matt grå färg, silverfärgade-”hasplåtar” både i fram och bak som verkligen ger en mer tuff look.

Interiört har klädseln sömmar i orange och detaljer som man kanske inte märker direkt men som är väl behövligt är elektrisk justering av passagerarsätet, belysta knappar för fönsterhissar och USB-c uttag.

Snyggt och spännande av Toyota och hybriddrivlinan är densamma sedan tidigare, två elmotorer och en bensinmotor på 2,5 liter, den totala systemeffekten är 222 hk och dragvikten ligger på 1 650 kg.