Fiat, RAM, Jeep & (RED) bekämpar COVID tillsammans.

Casa 500 & La Pista 500

(RED) är en organisation som grundades redan 2006, är baserat i New York.

Målet är att bekämpa världens stora hälsoproblem som AIDS och COVID. (RED) samarbetar med stora väletablerade och kända märken nästan alla kategorier där bland annat där nu bilmärkena Fiat, RAM och Jeep släpper modeller tillsammans med (RED). Längre ned kan ni se dessa olika modeller men först en informationsfilm om vad (RED) är för något. Mer info finns på deras hemsida här: (RED)

En av grundarna till (RED) var med på plats under presentation

I Turin presenterade Fiat sitt samarbete med (RED) där Bono som är en av grundarna till organisationen berättade om deras arbete och menar det att det ska inte spela någon roll i världen man bor eller är uppväxt. Alla har rätt till att en god hälsa.

Nu är det första gången det är bilmodeller med i (RED) och Fiats del är sin nya 500(RED) där hela bilen är härligt röd både exteriört och interiört. I samband med detta presenterades också Casa 500 som är deras museum och La Pista 500 som är en fantastisk trädgård vid deras testbana som ni kan se här. Det mest fascinerade är placeringen! Fiats testbana är legendarisk och byggd på taket av deras Lingottofabrik och är nu också vackert dekorerad med växter. Totalt 40 000 plantor.

Video Fiat Casa 500 & La Pista 500

Fiat (500) RED

Fiat 500 RED
Fiat 500 RED
Fiat 500 RED
Fiat 500 RED
Fiat 500 RED
Fiat 500 RED
Fiat 500 RED
Fiat 500 RED

RAM 1500 Limited (RAM)RED

RAM 1500 Limited RED
RAM 1500 Limited RED

Jeep Compass (Jeep)RED

Jeep Compass RED
Jeep Compass RED
Jeep Compass RED