Nyheter från Hublot

Hublot har länge varit ett ganska okänt märke på den svenska marknaden men börjar successivt ta fart. Därför är det extra roligt och spännande att de presenterar en ny version av deras modell som presenterades redan 1980 som har blivit en ikonisk modell och som revolutionerande när den kom. Både elegant men också sportig där kombinationen vid den tiden var ytterst speciell, guldboett med ett armband i gummi.

De flesta klockföretag har en lång och gedigen historik men just Hublot är ett ungt företag. Starten var 1980 och den här modellen blev deras startskott som grundaren Carlo Crocco fått sin inspiration från utseendet av ett ventilationsfönster på en båt. Skruvarna på boettringen är det som framförallt illustrerar det och ursprungsmodellen har 12 st skruvar och den nya har nu sex skruvar. Dessutom är boettringen något bredare också. Ursprungsmodellen har en mer slimmad stil.

Till vänster på bilden kan ni se originalet från 1980 och till höger de tre nya modellerna.

Hublot Classic Fusion Original presenteras under LVMH Watch Week skrivet av Mia Litström
  • Hublot Classic Fusion Original i guld presenteras under LVMH Watch Week skrivet av Mia Litström
  • Hublot Classic Fusion Original i ceramica presenteras under LVMH Watch Week skrivet av Mia Litström
  • Hublot Classic Fusion Original i titan presenteras under LVMH Watch Week skrivet av Mia Litström
Hublot novelties on LVMH Watch Week modell Hublot Classic Fusion Orginal writer Mia Litström Cars and Watches for Ladies

Nya Hublot Classic Fusion Original finns i tre versioner, titan, guld och ceramica samt i tre storlekar, 42, 38 och 33 mm. De två största storlekarna har ett automatverk calibre MHUB1110 som har en kraftreserv på 42 tim och är vattentät till 50 m. Den minsta modellen på 33 mm har ett quartzverk och är vattentät till 50 m. Alla versionerna har ett svart gummiarmband.

Pris42 mm38 mm33 mm
Titan8 600 euro8 200 euro6 800 euro
Ceramica10 400 euro8 900 euro7 600 euro
Guld25 200 euro21 400 euro18 600 euro