Med en längtan efter våren blir man extra glad av Zenith´s senaste nyheter. Deras populära DEFY Skyline finns nu också i storlek 36 mm och i tre nya färger, blå, ljusgrön och härligt ljust rosa. Dessa färger tillsammans till boett i stål är oerhört snyggt och stilrent. Den har ett automatverk som heter Elise 670 som har en kraftreserv på 50 tim och den är vattentät till 100 m. Modellerna ser riktigt lovande ut och för den som önskar glitter finns de också med diamanter på boettringen och för sportigare look finns också gummiarmband i härliga färger. Priset för den modellen utan diamanter och stållänk är 8 400 CHF.

Zenith DEFY Skyline lanseras i storlek 36 mm. Skribent Mia Litström
Zenith DEFY Skyline lanseras i storlek 36 mm. Skribent Mia Litström
Zenith DEFY Skyline lanseras i storlek 36 mm. Skribent Mia Litström
Zenith DEFY Skyline lanseras i storlek 36 mm. Skribent Mia Litström